AZ ORSZÁG LEGEREDMÉNYESEBB ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓI

AZ ORSZÁG LEGEREDMÉNYESEBB ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓI

17. szeptember 9-én több mint 300 fiatal mérte össze tudását a 46. Országos Elsősegélynyújtó Versenyen, Kaposváron.


A versenyzők nagyon komoly szakmai pályákon bizonyították tudásukat, kemény és szoros küzdelemben értek el nagyon szép eredményt.


Gyermek kategóriában a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata 15. helyezett lett a 20 induló csapatból.

Ifjúsági kategóriában a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium csapata szintén a 15. helyezést érte el, ugyancsak 20 csapatból.

Felnőtt kategóriában a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma által delegált csapat 17 versenyző csapat közül kiemelkedő eredménnyel nyerte meg a versenyt, és összesített mezőnyben is a legmagasabb pontszámot érte el!Gratulálunk az eredményekhez!


A csapatok felkészítését, az elsősegélynyújtás népszerűsítését önkéntes segítőink évek óta kitartó lelkesedéssel és odaadással végzik. Ezúton szeretnénk megköszönni a felkészítők munkáját gyermek és ifjúsági kategóriában Kántor Tímeának és felnőtt kategóriában Vitál Andrásnénak. Köszönet illeti a megye által delegált versenybírók munkáját. Köszönjük Sárosi Sándornak és Veress Istvánnak az egész napos szolgálatot, akik a versenypályán részt vettek a versenyzők munkájának értékelésében.

Megosztás :

Új hozzászólás

 A hozzászólását sikeresen elküldte. Köszönjük!   Frissít
Hiba: Kérjük próbálja meg újra