Közúti elsősegélynyújtás vizsgajelentkezés

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket és partnereinket, hogy a járművezető jelöltek számára kötelező közúti elsősegélynyújtó vizsga díja 2024. január 1-től 18.000 forint.

Amennyiben az Ön által választani kívánt településre nem hoz fel szabad időpontot („Vizsgaidőpontok nem találhatóak" üzenet jelenik meg a Vizsgaidőpontok fül alatt), akkor már nincs hely az adott vizsganapra.

Ebben az esetben vagy kereshet más településen szabad időpontot vagy a következő hónap vizsganapjairól jelen hónap 25-26-a környékén tud tájékozódni ezen felületen (e-mailes megkeresés esetén nem áll módunkban időpontot adni! A jelentkezést minden esetben a vizsgázónak vagy a felkészítőnek/autósiskola képviselőjének kell megtennie az online felületen történő jelentkezéssel).

Amennyiben Ön már beregisztrált egy vizsgaidőpontra, a rendszer nem engedi újraregisztrálni, csak ha törölteti magát az adott vizsgaidőpontról. A törlést a lentebb olvasható e-mail címen kell kérnie, a vizsgázó nevének, vizsgahelyszínnek és időpontnak és a törlés tényének a megadásával. A törlésről e-mailen értesíteni fogjuk, csak az e-mailes értesítést követően kezdeményezze az újabb regisztrációt.

A jelentkezési felületen minden kért adat pontos megadása kötelező. A jelentkezés megtételéhez minden adat megadása után a „Jelentkezés küldése" gombra kell kattintania, ahhoz hogy jelentkezése sikeres legyen.

A rendszer a vizsgára jelentkező számára e-mailt küld, melyben a vizsgaidőpontot és helyszínt, valamint a vizsgadíj (18.000.- Ft) utalással kapcsolatos információkat olvashatják.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az e-mailt és az abban leírtak szerint járjon el.

Amennyiben lefoglalt időpontjában előre nem látható ok – betegség, váratlan esemény – miatt mégsem tud megjelenni, de vizsgadíját már átutalta, akkor az elsosegelyvizsgaszszb@voroskereszt.hu e-mail címen jelezze ezt a tényt, a vizsgázó nevének, vizsgaidőpontjának és vizsgahelyszín megadásával.

Vizsga lemondást csak írásban, a jelzett e-mail címen van módunk elfogadni, legkésőbb a vizsga napja 8 óráig. Ellenkező esetben, a vizsgát le nem mondottnak tekintjük.

Le nem mondott vizsga esetén vizsgára csak újabb regisztráció megtétele és a vizsgadíj ismételt befizetése esetén bocsátható a vizsgázó.


Amennyiben fél óra elteltével nem kap válasz emailt, nézze meg a Levélszemét/Spam mappájában. Ha ott sem található az automatikus értesítő e-mail, akkor a fentebb olvasható e-mail címre küldje meg a vizsgázó nevét, hogy melyik településre és melyik időpontra jelentkezett, s írja le, hogy nem kapott válasz e-mailt (valószínűleg, az e-mail címét nem pontosan írta be a kért helyre).