Közúti elsősegélynyújtás vizsgajelentkezés

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket és partnereinket, hogy a járművezető jelöltek számára kötelező közúti elsősegélynyújtó vizsga díja 2023. január 1-től 15.500 forint.

Amennyiben az Ön által választani kívánt településre nem hoz fel szabad időpontot, akkor már nincs hely az adott vizsganapra.

Ebben az esetben vagy kereshet más településen szabad időpontot vagy a következő hónap vizsganapjairól jelen hónap 25-26-a környékén tud tájékozódni ezen felületen (e-mailes megkeresés esetén nem áll módunkban időpontot adni, azt minden esetben a vizsgázónak vagy a felkészítőnek/autósiskola képviselőjének kell megtennie).

Amennyiben Ön már beregisztrált egy vizsgaidőpontra, a rendszer nem engedi újraregisztrálni, csak ha törölteti magát az adott vizsgaidőpontról. A törlést a lentebb olvasható e-mail címen kell kérnie, a vizsgázó nevének, vizsgahelyszínnek és időpontnak és a törlés tényének a megadásával.

A jelentkezési felületen minden kért adat pontos megadása kötelező.

A rendszer a vizsgára jelentkező számára e-mailt küld, melyben a vizsgaidőpontot és helyszínt, valamint a vizsgadíj (15.500.- Ft) utalással kapcsolatos információkat olvashatják.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az e-mailt és az abban leírtak szerint járjon el.

Amennyiben lefoglalt időpontjában előre nem látható ok – betegség, váratlan esemény – miatt mégsem tud megjelenni, de vizsgadíját már átutalta, akkor az elsosegelyvizsgaszszb@voroskereszt.hu e-mail címen jelezze ezt a tényt, a vizsgázó nevének, vizsgaidőpontjának és vizsgahelyszín megadásával.

Vizsga lemondást csak írásban, a jelzett e-mail címen van módunk elfogadni, legkésőbb a vizsga napja 8 óráig. Ellenkező esetben, a vizsgát le nem mondottnak tekintjük.

Le nem mondott vizsga esetén vizsgára csak újabb regisztráció megtétele és a vizsgadíj ismételt befizetése esetén bocsátható a vizsgázó.


Amennyiben fél óra elteltével nem kap válasz emailt, nézze meg a Levélszemét/Spam mappájában. Ha ott sem található az automatikus értesítő e-mail, akkor a fentebb olvasható e-mail címre küldje meg a vizsgázó nevét, hogy melyik településre és melyik időpontra jelentkezett, s írja le, hogy nem kapott válasz e-mailt (valószínűleg, az e-mail címét nem pontosan írta be a kért helyre).